KASPI Reservation

Qx upravljanje vremenom i prostorom

KASPI Reservation

KASPI

O projektu

U sklopu projekta Kastav Smart Start realiziran je poduzetnički inkubator KASPI za kojeg je Kupuj online – Qx (sustav za upravljanje vremenom i prostorom), razvio rješenje potpuno digitalizirane rezervacije prostora i kontrole ulaza.
Sustav omogućuje brzu i jednostavnu rezervaciju prostora, a poseban je po svojim tehnološkim mogućnostima jer smo uz opciju upravljanja vremenom dodali i novu dimenziju, upravljanje prostorom sa potpunom kontrolom pristupa. Upravljanje prostorima moguće je bez ljudske prisutnosti, a sustav je interoperabilan s drugim sustavima za kontrolu pristupa.

KASPI

Projektno rješenje

Personalizacijom sustava i primjenom individualnog pristupa omogućeno je korisnicima da pregledaju slobodne termine (upravljanje vremenom) po slobodnim prostorima (upravljanje prostorom). Tada se odabrani prostor u odabranom vremenu može jednostavno rezervirati, a plaćanje rezervacije se radi karticom korištenjem WSPay sustava. Moguće je i spremanje kartice u sustav što čini proces plaćanja još bržim.
Qx sustav upravljanje vremenom i prostorom je povezan sa sustavom za kontrolu ulaza i izlaza. Kontrola ulaza napravljena je u suradnji s Alarm automatikom i njihovim sustavom, a povezane su NFC kartice kao i PIN kontrola ulaza i izlaza.

Prostori se rezerviraju elektroničkim putem u svega par koraka.

Infrastruktura koja je integrirana u sustav obuhvaća prostoriju za sastanke, uredski prostor, 6 coworking prostora, inovacijski laboratorij, a sustav dopušta fleksibilnost u vremenu rezervacije. Svaki se prostor razlikuje pa se razlikuju i cijene najma, a unutar aplikacije se nude različite vremenske jedinice (pola sata, jedan sat, mjesec dana) za rezervacije.
Korisnici sustava mogu biti mali i srednji poduzetnici, ali i građani koji su tek na početku razvijanja svoje poslovne ideje, a kako sustav funkcionira možete pogledati na web stranici.

KASPI

Ključne aktivnosti​

Personalizacija sustava

Personalizacija
sustava

Implementacija sustava za plaćanje

Implementacija sustava
za plaćanje

Integracija kontrole ulaza

Integracija kontrole
ulaza

Izrada portala

Definiranje putanje
za korisnike